Apr 24, 2010

TUNTUTAN BUAT KERAJAAN MALAYSIA oleh (rakyat Malaysia yang tidak racist)

Kalau saya kata siapa yang tuntut ini, nanti ada pihak di luar sana pula akan kata saya berpolitik. Susah betul kalau hendak keluarkan pendapat. Kalau saya yang tuntut sesuatu yang jauh berbeza, ada pihak kata tuntutan saya melampau dan menyentuh sensitiviti kaum di negera ini. Bagaimana pula dengan artikel di bawah ini? Tidak sensitive? Siapa yang memberi ruang kepada penulis tersebut untuk bersuara sebegini? Dan kalau kamu hendak tahu juga siapa yang tulis artikel di bawah, tekan sahaja atas mana-mana bahagian artikel ini.
KEPADA DATUK SERI NAJIB DAN TAN SRI MUHYIDDIN YASSIN, SAYA SEBAGAI RAKYAT MALAYSIA, BERAGAMA ISLAM, BERBANGSA MELAYU INGIN MELUAHKAN KEAMARAHAN SAYA INI SEBAGAI BUMIPUTERA DI TANAH MELAYU INI.

TUNTUTAN SAYA TERHADAP KERAJAAN MALAYSIA


1) HAPUSKAN HAK MENGUNDI KAUM BUKAN BUMIPUTRA

(MEREKA SEMEMANGNYA TIDAK LAYAK MENGUNDI DI MALAYSIA INI KERANA MEREKA HANYA MENGUNDI BERASASKAN KAUM SAHAJA.)


2) BATALKAN SEMUA PARTI POLITIK YANG BUKAN MILIK KAUM BUMIPUTRA DI TANAH MELAYU INI.

( PARTI MEREKA INI AMAT RACIST DAN JIKA MEREKA KOMPONEN SEKALIPUN MEREKA TIDAK MEMBANTU KITA BUMIPUTERA, SEBALIKNYA MEREKA MENUNTUK HAK MILIK KITA KAUM PERIBUMI)


3) KEMBALIKAN SEMULA HAK-HAK MELAYU YANG TELAH DILIBRALISASIKAN BULAN LEPAS.


4) RUNTUHKAN PATUNG DEWA HINDU BERDIRI DI BATU CAVES DAN PATUNG BUDDHA DUDUK DI TUMPAT KELANTAN.

( INI MERUPAKAN PEKARA YANG TERPENTING!!! BAGAIMANA KITA MALAYSIA INI YANG MANA SEBUAH NEGARA ISLAM DAN AGAMA PERSEKUTUANYA ISLAM TELAH MEMBINA PATUNG-PATUNG YANG BEGITU TINGGI SEHINGGAKAN LEBIH TINGGI DARI KUBAH MASJID!!!


TUNTUTAN INI BUKAN MERUPAKAN SUATU YANG RACIST, SEBALIKNYA IANYA MERUPAKAN LUAHAN KAMI YANG BERADA DI BAWAH INI. KAUM BANGSA PENDATANG YANG LAIN TIDAK AKAN BERKOMPROMI DENGAN KERAJAAN YANG ADA SEKARANG INI. MEREKA AKAN MENUNTUT HAK YANG ADA PADA BUMIPUTERA!!!

DAN KAMI MINTA SEBELUM TERJADI APA-APA MAKA PERMINTAAN YANG EMPAT NI DITUNAIKAN KERAJAAN MALAYSIA.
SEKALI LAGI SAYA MENYAMPAIKAN
AMARAN KEPADA KERAJAAN MALAYSIA!!!
BAHAWA MEREKA KAUM PENDATANG INI TIDAK AKAN MENYOKONG BUMIPUTERA!!! MEREKA AKAN MENYOKONG PUAK MEREKA SAHAJA!!! MEREKA AKAN MENINDAS BUMIPUTERA SECARA HALUS DAN SULIT!!! SEHINGGAKAN PERJUANGAN KOMUNIS YANG MEMBUNUH UMAT ISLAM DAN MELAYU JUGA MEREKA PERJUANGAKN, APATAH LAGI SELEPAS INI!!!

JOIN BANGSA MALAYSIA: